Schuin dak

Product direct leverbaar
Zonnepanelen op het dak installeren is een slimme keuze als u op zoek bent naar een duurzame manier om energie op te wekken en uw ecovoetafdruk te verkleinen. Als u overweegt om zonnepanelen op uw dak te installeren, is het belangrijk om te weten wat u specifiek nodig heeft, stel middels onderstaande keuzes uw pakket samen.

STEL ZELF UW PAKKET SAMEN:

Dak type *

De montage van zonnepanelen kan variëren afhankelijk van het type dak waarop ze worden geïnstalleerd. Verschillende daktypen, zoals dakpannen, golfplaten, damwandprofielen, velsdaken en bitumen, vereisen verschillende aanpakken.

Dakdoorvoer

Bij de installatie van zonnepanelen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de dakdoorvoer. Deze service is van cruciaal belang voor een veilige en optimale werking van uw zonnepanelen. Een dakdoorvoer is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de bekabeling van de zonnepanelen op een juiste en veilige manier door het dak wordt geleid. Een goed geïnstalleerde dakdoorvoer zorgt voor een waterdichte en luchtdichte verbinding tussen het dak en de zonnepanelen. Dit voorkomt lekkages en zorgt voor een optimale werking van de zonnepanelen. Daarnaast kan een professionele dakdoorvoer ook de esthetiek van uw dak behouden, omdat deze naadloos kan worden geïntegreerd in het dakontwerp.

Meterkast

De service 'Aansluiten in de meterkast en in bedrijf stellen' is een belangrijk onderdeel van de installatie van zonnepanelen. Nadat de zonnepanelen op het dak zijn geplaatst, is het van groot belang om de juiste aansluiting te realiseren in de meterkast. Dit omvat onder andere het aansluiten van de omvormer, het plaatsen van een nieuwe groep in de meterkast en het aansluiten van de bekabeling op de juiste wijze. Een professioneel uitgevoerde aansluiting in de meterkast zorgt voor een veilige en correcte werking van het zonne-energiesysteem. Na de aansluiting in de meterkast wordt het systeem in bedrijf gesteld, waarbij de omvormer wordt geactiveerd en de zonnepanelen beginnen met het opwekken van duurzame energie. Een ervaren installateur zorgt ervoor dat de aansluiting in de meterkast en het in bedrijf stellen van het zonne-energiesysteem op een professionele en veilige manier worden uitgevoerd, in overeenstemming met de geldende elektrische normen en voorschriften. Met de juiste aansluiting en inbedrijfstelling kunnen de zonnepanelen optimaal presteren en kunt u genieten van de voordelen van duurzame energieopwekking in uw woning of bedrijfspand.

Extra opmerkingen

Eindinspectie

Door een eindinspectie uit te laten voeren krijgt u garantie op uw installatie vanuit de fabrikant.

Door een eindinspectie uit te laten voeren krijgt u garantie op uw installatie vanuit de fabrikant.

Let op

Wanneer de werklocatie 50km vanaf ons adres is gevestigd, worden er achteraf extra kosten in rekening gebracht.
Productprijs:  280,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Totaal prijs:

 280,00